Is het mogelijk om te luisteren via Google Chromecast?

Zowel de iOS-versie als de Android-versie van Radio Belgium ondersteunt afspelen via Google Chromecast. Op iOS kan u eveneens via AirPlay luisteren op uw Apple TV of Airport Express.

Android

Om af te spelen via Chromecast, klikt u op de nu-spelend balk onderaan het scherm om het Nu spelend scherm te openen. Als er een Chromecast-toestel beschikbaar is, verschijnt rechtsboven het icoon van Chromecast. U kan hier vervolgens op tikken om te luisteren via uw tv of speakers.

iOS

Als er een Chromecast-toestel beschikbaar is, verschijnt rechtsboven op de tab Momenteel het icoon van Chromecast. U kan hier vervolgens op tikken om te luisteren via uw tv of speakers.

Opgelet: Wanneer u afspeelt via Chromecast, wordt informatie over spelende liedje mogelijk niet weergegeven op uw toestel. Dit is een technische beperking van het casten zelf. Voor veel zenders is de nu-spelend informatie namelijk verweven met de stream zelf. Wanneer de stream wordt afgespeeld op Chromecast, heeft uw toestel dan ook geen toegang tot deze informatie.

Biedt dit geen antwoord op uw vraag?

Stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.