Is het mogelijk om te luisteren via Google Chromecast?

Android

De Android-versie van Radio Belgium ondersteunt afspelen via Google Chromecast. Om af te spelen via Chromecast, klikt u op de nu-spelend balk onderaan het scherm om het Nu spelend scherm te openen. Als er een Chromecast-toestel beschikbaar, verschijnt rechtsboven het icoon van Chromecast. U kan hier vervolgens op tikken om te luisteren op uw tv of speakers.

iOS

De iOS-versie van Radio Belgium ondersteunt momenteel geen Chromecast. Via de iOS-versie van de app kan u wel via AirPlay luisteren op uw Apple TV of Airport Express.

Biedt dit geen antwoord op uw vraag?

Stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.