Hoe kan ik zelf een zender toevoegen?

Als u een Belgische zender die nog niet beschikbaar is in de app wilt beluisteren, kan u een bericht sturen naar ons. Wij voegen deze zender dan zo snel mogelijk toe zodat alle gebruikers van de app ernaar kunnen luisteren.

Indien u beschikt over de volledige versie van Radio Belgium voor iOS, kan u ook zelf een zender toevoegen zonder zenderaanvraag. Op die manier kan u ook naar buitenlandse zenders luisteren in de app. Om zelf een zender toe te voegen, volgt u onderstaande stappen:

1. Open Radio Belgium en tik op Instellingen
  2. Tik op Voorkeurszenders en vervolgens rechtsboven op +
  3. Typ hier de gegevens in van uw zender en klik vervolgens op Gereed. De gegevens bestaan uit de naam en minstens één streaminglink. Indien u de streaminglink niet kent, volg dan onze instructies om de streaminglink te achterhalen.
  4. De zender bevindt zich nu tussen de andere zenders in de zenderlijst.

Opgelet: De functionaliteit om zenders toe te voegen zonder zenderaanvraag, is momenteel nog niet beschikbaar in de Android-versie.

Biedt dit geen antwoord op uw vraag?

Stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.